Opgelet! We zijn verhuisd!

Door de uitzonderlijke hoeveelheid regen van de laatste weken en maanden zijn onze vertrouwde terreinen aan de Weeën niet toegankelijk. Dankzij de medewerking van de gemeente Olen en het Agentschap voor Natuur en Bos kunnen we uitwijken naar Domein Teunenberg in Olen.

Bereikbaarheid


verkeersplan

Kom te voet of met de fiets!

ingangWe raden aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de ingangen aan de Bulestraat en de Boerenkrijglaan.
Volg de pijlen ‘Ingang ballonmeeting’.

Kom je toch met de wagen?

parkingDomein Teunenberg is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer.  Naast enkele alternatieve parkings is er de mogelijkheid tot parkeren in de straten nabij de ingang langs de Bulestraat.
Volg de pijlen ‘Parking Ballonmeeting’. Tip: noteer de straat waar je geparkeerd hebt!

Toegankelijkheid

Domein Teunenberg is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Aan de ingang aan de Bulestraat worden aparte parkeergelegenheden voorzien voor houders van een geldige mindervalidenkaart. Aan de nadarhekken rond het opstijgterrein houden we enkele plaatsen vrij, zodat ook rolstoelgebruikers een onbelemmerd zicht hebben op het spektakel.

Controle

Er is een verhoogde controle en waakzaamheid ten gevolge van de huidige terreurdreiging.