Inschrijvingsformulier passagiers

De prijs bedraagt 125 € per persoon. Voor groepen van 5 of meer personen die samen inschrijven bedraagt de prijs 120 € per persoon.

Afspraken:

  • De passagiers zorgen zelf voor vervoer van de landingsplaats terug naar het opstijgterrein.
  • De passagiers dienen om 17u30 aanwezig te zijn, ter beschikking te blijven tot 1 uur voor zonsondergang en zich aan te melden aan de infostand op het terrein, waar verdere inlichtingen worden verstrekt.
  • Kinderen vanaf 10 jaar, vergezeld door een volwassene, worden ingeschreven onder voorbehoud. Het is de piloot van de ballon die beslist of hij/zij een kind meeneemt of niet.
  • Ingeval de ballonvlucht niet kan doorgaan wegens slechte weersomstandigheden, om organisatorische redenen of door een beslissing van de piloot, wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald. Geen enkele andere reden kan aanleiding geven tot terugbetaling.
  • Passagiers onder invloed van drugs en/of alcohol kunnen geweigerd worden en zullen dan ook niet terugbetaald worden.
  • Passagiers gaan ermee akkoord dat Ballonclub Icarus vzw de in het inschrijvingsformulier opgegeven gegevens bewaart zoals bepaald in de privacy policy.

Ik verklaar mij akkoord met bovenstaande afspraken en schrijf mij hierbij in voor een ballonvaart tijdens de ballonmeeting in Olen:

Naam: Voornaam:
Straat + nummer:
Postcode : Gemeente :
Telefoon: E-mail:
BTW-nummer:
Aantal personen: Te betalen: * € =
       
Gewenste datum:
(ENKEL TELEFONISCH MOGELIJK)
Indien u ook op een of meer van de andere dagen vrij bent (als uitwijk mocht de vaart niet kunnen doorgaan omwille van het weer) meld dit dan onderaan bij de opmerkingen.
   
  Vul hieronder voor elk van de passagiers de gevraagde gegevens in:
       
  Naam en voornaam Leeftijd Gewicht
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
 
Opmerkingen:
  Hoe heeft u ons evenement leren kennen? (meerdere keuzes mogelijk)
 
 

Na verzending van uw inschrijving krijgt u een e-mail ter bevestiging, met een overzicht van de ingevulde gegevens en betaalinstructies.
Mocht u geen bevestigingsmail krijgen, controleer dan ook eens uw spam-folder, en neem desgevallend contact met ons op om te kijken wat er is misgelopen.
Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Uw gegevens worden uitsluitend verwerkt voor inschrijving en communicatie t.b.v. dit evenement.
Zij worden op geen enkele manier gebruikt voor andere doeleinden of doorgegeven aan derden.